t: 0498 36 01 38
e: info@brocreatus.be
Blanden (Oud-Heverlee - Leuven)

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Wil je samenwerken of heb je een vraag? Leuk! Neem contact op via onderstaand formulier, ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

Als jullie tevreden zijn met de inhoud van de offerte, dan kunnen we overgaan tot de boeking. Bij het ondertekenen van de offerte betalen jullie een voorschot van 50% van de pakketprijs. Vanaf dan hebben jullie definitief ruimte in mijn agenda gereserveerd. Zo zijn jullie verzekerd van mijn diensten op jullie gewenste datum en kunnen jullie met een gerust hart uitkijken naar jullie trouwfeest. Ik heb alvast zin om er iets moois van te maken!

03. Boeking

Na ons gesprek maak ik een gepersonaliseerd offerte op. Hierbij hou ik rekening met het gekozen pakket en de losse opties die passen binnen jullie behoeften en voorkeuren. Deze extra's worden altijd als "optioneel" aangegeven in de offerte, zodat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken.

02. Offerte op maat

Voelen jullie de klik? Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we jullie wensen en verwachtingen. Een wederzijdse klik is essentieel, zodat ik jullie zo goed mogelijk kan helpen bij het organiseren van jullie perfecte dag.

01. Kennismakingsgesprek

Hoe werken we samen?

Kennismakingsgesprek

OF

Kennismakingsgesprek

PLAN GEMAKKELIJK ZELF EEN KENNISMAKINGSGESPREK.

helpt jullie om jullie schitterend trouwfeest werkelijkheid te maken door zowel de planning als styling van jullie grote dag uit handen te nemen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Brocreatus

Menu