Hanne en Micha vierden hun huwelijk in de prachtige Beekhoeve in Haacht. De charmante hoeve met mooie tuin in een rustige omgeving, waren de perfecte setting voor een sfeervol buitenfeest. Het stralende weer maakte het mogelijk om de ceremonie, de receptie en het diner allemaal onder de blote hemel te laten doorgaan.

All Inclusive

Hanne & Micha

Locatie

Hanne en Micha zagen elkaar voor het eerst in trouwkostuum in een mooi parkje in hun dorp. Na de ontmoeting werden er foto's genomen met het hele gezin en de getuigen in het charmant decor van de kruidtuin, omgeven door zonnebloemen en groen.
Een prachtige start van hun trouwdag en een mooie herinnering voor het leven.First look

Leuvense pizzabakker STOOF verzorgde de catering en leverde vlot en professioneel werk af. De tapasplanken waren zowel een streling voor het oog als voor de smaakpapillen! Bovendien smaakten de houtgestookte pizza's overheerlijk en werden deze vlot geserveerd, waardoor alle gasten optimaal hebben kunnen genieten van het feest.Catering

Door bohemian tapijten, vintage zeteltjes, poefjes en houten fruitkisten te gebruiken, gaf ik het trouwfeest een rustieke en natuurlijk uitstraling. De authentieke sfeer van het buitenfeest werd versterkt door het gebruik van houten materialen. Voor de bloemdecoraties koos ik zachtroze als hoofdkleur, aangevuld met natuurlijk gedroogde grassen en pluimen, om een warm en gezellig gevoel te creëren.

Styling

27/08/2022

Caroline en Jorik gaven mij het vertrouwen om hun tentbruiloft kleurrijk en gezellig in te kleden. Om ervoor te zorgen dat de styling samenhangend bleef, werkten we met een vooraf bepaald kleurenpalet. Op basis hiervan kozen we de kaarsen, servetten, bloemen enz. Voor de meubels en grotere decoratiestukken kozen we voor hout. De vuurkorf was de spreekwoordelijke kers op de taart om er een warm en gezellig feest van te maken! 

Styling Tenthuwelijk

Caroline & Jorik

© Mary Shoots People Photography

24/09/2022

"We kozen voor het pakket 'Klankbord & Coördinatie' om ons trouwfeest te organiseren. Eerlijk gezegd wisten we bij het begin van de planning niet waar te beginnen, maar we wilden wel graag de touwtjes in eigen handen houden. Gelukkig heeft Hannelore ons vanaf het begin voorzien van nuttige tips en adviezen. Tijdens het proces hebben we gemerkt dat het altijd handig is om hulp te krijgen, zelfs als je al midden in de organisatie zit. Hannelore besprak regelmatig de voortgang met ons en bracht zaken ter sprake waar we zelf niet aan hadden gedacht. Haar professionele advies was onmisbaar bij de organisatie van onze speciale dag. Zonder Hannelore zou ons feest niet hetzelfde zijn geweest. Op de dag zelf zorgde ze ervoor dat alles soepel verliep, wat ons een gerust gevoel gaf. Hannelore, bedankt voor jouw uitstekende begeleiding en het delen van jouw expertise!"

Klankbord & Coördinatie

Linde & Bavo

22/10/2022

Kaat en Tom wilden hun trouwlocatie stylen met bloemstukken, waaronder verschillende vaasjes, een groot stuk om achter het bruidspaar te plaatsen tijdens de ceremonie, het bruidsboeket en enkele bloemen om als corsages te dragen voor de heren van de suite. Elk bloemstuk werd met de grootste zorg gemaakt. Het kleurenpalet, bestaand uit wit, oud roze en groen, paste perfect in de romantische sfeer van de trouwlocatie. 

Bloemen

Kaat & Tom

© Machtig Prachtig

10/09/2022

Omdat de locatie waar het diner en het dansfeest zouden plaatsvinden onvoldoende ruimte bood voor de 140 gasten die ze verwachtten, kozen Laura en Hans ervoor om hun trouwceremonie te organiseren in de B&B waar ze na hun feest zouden overnachten. Aangezien hier relatief weinig natuurlijk licht was, vroeg het koppel wat extra hulp bij het aankleden van de zaal.

Om de visie van Laura en Hans vast te leggen, werd er een moodboard gemaakt. Ze kozen voor het concept "Vintage meets modern in Spring". Bij het inkleden van de locatie werd er rekening gehouden met de prachtige houten muur en de aanwezigheid van vintage houten schoolstoelen. Vanwege het gebrek aan natuurlijk licht werden kleurrijke bloemen en kaarsen gebruikt om warmte en sfeer toe te voegen aan de locatie. 

Styling van de ceremonieruimte

Laura & Hans

© Karen Van der Biest

23/04/2022

Omdat Sanne en ik allebei dol zijn op de natuur, kozen we ervoor om ons huwelijk in de buitenlucht te vieren. De schitterende tuin van mijn ouders bleek de perfecte locatie. Een elegante Sailcloth-tent bood ons bescherming tegen mogelijke regenbuien en felle zon. Door de geldende coronamaatregelen kon onze wettelijke trouw niet binnen doorgaan en zocht de gemeente een alternatief in de buitenlucht. Zo zie je dat elk nadeel zijn voordeel heeft: wij zijn zeer gelukkig geringd tussen het groen aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee. 

Het feest waar het allemaal mee begon…

Hannelore & Sanne

Buitenhuwelijk

Door de coronapandemie moesten we ook ons oorspronkelijke plan voor een groot huwelijksfeest herzien. Gelukkig hadden we al gekozen voor een tenthuwelijk en konden we het feest uitstrekken over drie dagen. Op vrijdag trouwden we wettelijk en genoten we van paella met onze families. Zaterdag hielden we een persoonlijke ceremonie met vrienden, pizza en livemuziek, om zondag af te sluiten aan de brunchtafel met onze volleybalvrienden. Het was een fantastisch weekend!


Drie dagen feest

Hoewel het weer onvoorspelbaar is in België, hadden we ervoor gekozen om onze ceremonie in de openlucht te houden. Gelukkig hadden we een plan B, want halverwege de emotionele speeches dwong de regen ons de tent in. We verplaatsten enkele tafels, zetten onze stoelen -en de muzikanten- droog en gingen gewoon verder. Met zen allen onder de tent met kletterende regen op het zeil en zo nu en dan eens een donderslag. Het had eigenlijk ook wel iets heel gezelligs!


Plan B

Qua styling gingen we voor een bohemian, natuurlijke uitstraling. Voor de ceremonie waren er rode geweven tapijten uitgerold en de gasten konden plaatsnemen op houten klapstoelen. Het geheel werd ingekleed met een combinatie van verse en gedroogde bloemen, waaronder pampaspluimen. Houten fruitkisten dienden als bar en een zinken bad met ijsblokjes koelde de desperado's. Vintage kandelaars, borden en glazen gaven het feest dat extra tikkeltje charme en nostalgie.

Styling

© Michiel Cremers

10/07/2021

Schoenen: Atelier Content - Bruidskledij: Karolien Verstraeten - Strik: Strikk - Oorbellen: Studio Nok Nok
Bloemen: Collab Brocreatus & Bouquet Boho - Fotografe: Laetitia Photography - HMUA: Wild at heart - Model: Marie-Madeleine De Ridder

Future Florists - Editie 3

© Laetitia Photography

Future Florists is een community voor bloemisten of floristen, in het leven geroepen door Judith van Bouquet Boho. Elke editie heeft een specifiek thema, dat te maken heeft met bloemen of ondernemen. De editie die je hier ziet (vond plaats in jaartal 2023 en) ging over personal branding, je kernwaarden als ondernemer en het zoeken van leveranciers die bij deze waarden passen.

Ik heb toen van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn duurzame leveranciers in de bloemetjes te zetten.


In 2021 volgde ik een opleiding tot weddingplanner en -styliste, georganiseerd door Salon Weddings. De nadruk van de praktijkdag lag –je raadt het nooit- op het toepassen van geleerde kennis en vaardigheden in de praktijk. Salon Weddings voorzag alle prachtige materialen en wij cursisten mochten ons helemaal loslaten op de toen nog lege tafels. Zie hier enkele creaties die ik toen heb gemaakt. OPLEIDING SALON WEDDINGS

Styled Shoot


© Stories of You

Samen met een paar andere lokale ondernemers, gaf ik in februari 2023 een pakket weg voor een feest met 30 personen! Het werd een feest om familie en vrienden te vieren.

Lekkere welkomstcocktail: Baroue - Bar on wheels
Meest verrukkelijke hapjes: Twins Foodtruck
Heerlijke taart: Karolien Beyens
Live muziek: Manon Music
Fotografe: Antje Somers
Tafelstyling & Bloemen: Brocreatus

Tafelstyling & Bloemen

Give Away Party

© Antje Somers

Neem contact op

Hebben jullie zin om samen te werken of spoken er nog extra vragen door jullie hoofd? Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek in!

Voelen jullie de klik? 

helpt jullie om jullie schitterend trouwfeest werkelijkheid te maken door zowel de planning als styling van jullie grote dag uit handen te nemen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Brocreatus

Menu