Mijn verhaal

Jouw weddingplanner, weddingstyliste en floriste die geniet van kleine gelukjes

Hi, ik ben Hannelore!

In 2021 heb ik het grote geluk gehad om te mogen trouwen met de man van mijn leven, Sanne. In de aanloop naar ons trouwfeest, kreeg ook mijn liefde voor knutselen, schilderen, maken en creëren een serieuze opflakkering. De ideale gelegenheid om mijn creatieve kant de vrije loop te laten.

In kringloopwinkels gaan snuisteren naar decoratieve schatten, handgeschept papier én een eigen stempel maken voor onze uitnodigingen … ik deed het met de glimlach!

Mijn ondernemersverhaal begon tijdens het plannen van mijn eigen huwelijksfeest. 

Leuk weetje: de handgemaakte stempel is nu het logo van Brocreatus.

Ondanks de vele uitdagingen die we tegenkwamen tijdens het plannen van ons feest, vond ik het ongelofelijk fijn om dit allemaal zelf te kunnen doen. Als pietje-precies stond ik erop dat de styling volledig ons ding zou zijn en dat de avond verliep zoals wij het graag hebben. Het was een intensieve periode, die me uiteindelijk veel voldoening gaf en resulteerde in maar liefst drie onvergetelijke dagen.

Dat ik een planner ben, hoefde je me op voorhand niet te vertellen. Maar dat ik zo graag evenementen zou organiseren én dat ik zo genoot van het maken van bloemstukken, decoraties en stylingconcepten, dat was een ontdekking die nog lang bleef nazinderen. 

… door me helemaal te verdiepen in de huwelijksbranche. Ik luisterde naar podcasts, las boeken en volgde elke huwelijkspagina op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen;

… door een opleiding tot weddingplanner en weddingstyliste te volgen bij Sanya en Lotte van Salon Weddings;

… door deel te nemen aan een paar edities van Future Florists en me meer te verdiepen in de bloemenwereld;

… en door uiteindelijk Brocreatus op te starten!

Tot ik van mijn dromen werkelijkheid maakte...

Ervoor zorgen dat jullie met een GERUST HART en zonder stress naar jullie trouwdag kunnen toeleven.

Mijn missie

Neem contact op

Hebben jullie zin om samen te werken of spoken er nog extra vragen door jullie hoofd? Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek in!

Voelen jullie de klik?

helpt jullie om jullie schitterend trouwfeest werkelijkheid te maken door zowel de planning als styling van jullie grote dag uit handen te nemen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Brocreatus

Menu